grafsteen eigenlijk beschreef de deksel van een stenen doodskist

Standard

Grafstenen, normaal gesproken gemaakt van steen, zijn markeringen die zijn geplaatst op graven. Zij zullen de meeste kans hebben de naam, geboortedatum, datum van overlijden ingeschreven. Een persoonlijke noot of gebed kan ook in de meeste gevallen toegevoegd aan de steen. Gedenktekens als kindergraven zijn er om een plaats van herinnering voor familie en vrienden te geven. Soms zijn de namen van de leden van de familie kan worden toegevoegd op een steen door de jaren heen. Zodra deze namen worden toegevoegd, kan een grafsteen vaak een geschiedenis van een familie over meerdere decennia. Grafzerken kan ook staan voor de rijkdom en bekendheid van een persoon in een bepaalde gemeenschap, het erkennen van hun welvaart en status. Sommige mensen hebben zelfs bouwen hun eigen grafstenen, terwijl ze nog in leven zijn. In het verleden zou de zeer rijke ook uitgebreide gedenktekens of plaques, aan de binnenkant van kerken om hun leven en bijdragen aan de samenleving te herdenken.

Crematoria bieden een soortgelijke service als iemand gecremeerd. Het biedt de overige familieleden met een plaats om te rouwen en te herinneren aan hun dierbaren. Gedenkplaten zal waarschijnlijk worden geplaatst in een crematorium in deze gevallen. Zij kunnen worden gesneden hand of gegoten en worden gemaakt van een grote verscheidenheid van decoratieve materialen.

kindergraven

In eerste instantie, een grafsteen in feite beschreven het deksel van een stenen doodskist. Deze deksels zou kunnen worden gegraveerd en versierd met het levensverhaal en de prestaties die behoren tot de overledene te waarderen. Honderden jaren geleden een grafsteen zou de werkelijke kist zelf, en ook een grafsteen zou de grote stenen plaat die een graf bedekt zijn. Vandaag de dag, grafstenen of grafzerken zijn termen die gebruikt kunnen worden om de begrafenis Markers of stenen geplaatst in het hoofd van de graven te beschrijven. Ongeveer twee eeuwen geleden, zou de traditie zijn geweest om extra stenen te plaatsen aan het voeteneinde van het graf. Deze voet stenen kunnen worden geplaatst rond de hele omtrek die behoren tot het graf. Niet veel van de informatie zouden worden ontvlochten in deze voet stenen, met uitzondering van de initialen en de datum van overlijden van de overledene. In de loop der jaren zijn veel begraafplaatsen verwijderd voet stenen om te helpen het onderhoud van de graven en ook de begraafplaatsen gemakkelijker te maken.

Het kan overweldigend zijn bij het uitzoeken van het ontwerp van een grafsteen kind wanneer een dierbare is overleden. Het is daarom van groot belang om vertrouwd te raken met alle basisprincipes van grafsteen bouw, en ook met de begraafplaats regelgeving. Veel begraafplaatsen eigen voorschriften ten aanzien van de grootte van de steen, en het materiaal kan zijn vervaardigd. Je hoeft niet je grafsteen te kopen via het kerkhof waar de plot is. In feite, kunt u zelf heel wat geld door de aankoop van het door een derde partij.

Leave a comment